Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κατερίνα Στεφανίδη Αλμα Επι Κοντω - «Πέταξε» στα 4,82 μ. η Στεφανίδη | Kriti24.gr : Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία.

Κατερίνα Στεφανίδη Αλμα Επι Κοντω - «Πέταξε» στα 4,82 μ. η Στεφανίδη | Kriti24.gr : Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία.. 4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Με άλμα στα 4,85, στο επί κοντώ, μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας. Σε έναν συγκλονιστικό τελικό στο άλμα επί κοντώ η κατερίνα στεφανίδη κερδίζει το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα. Ηταν το 6ο μετάλλιο της ελλάδος στους 31ους.

Δεύτερη η κατερίνα στεφανίδη στο continental cup. Για τέταρτη φορά η κατερίνα στεφανίδη πήρε το διαμάντι στο diamond league. Και αυτό επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ (6/9) όταν κατάφερε να γράψει ιστορία στο diamond league. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο στο άλμα επί κοντώ, κατέκτησε την πρώτη θέση με 4.85μ, επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στον κόσμο. «διαμαντένια» η κατερίνα στεφανίδη (photos+video).

Προκόπης Παυλόπουλος σε Κατερίνα Στεφανίδη: «Υπόδειγμα για ...
Προκόπης Παυλόπουλος σε Κατερίνα Στεφανίδη: «Υπόδειγμα για ... from www.newsit.gr
Στίβος · άλμα επί κοντώ γυναικών. Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής. Τσιτσιπάς και στεφανίδη οι κορυφαίοι για το 2019. Νικόλ κυριακοπούλου και κατερίνα στεφανίδη πήραν το εισιτήριο μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό, που διακόπηκε για αρκετά λεπτά λόγω της ξαφνικής καταιγίδας στο ολυμπιακό στάδιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία. Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Τη 2η θέση κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη και την 3η η νικόλ κυριακοπούλου στο άλμα… το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του… Το ασημένιο πήρε η αμερικανίδα σάντι μόρις με το ίδιο ύψος και το χάλκινο η νεοζηλανδή ελίζα μακ κάρτνεϊ με 4.80μ.

Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (world athletics) ανακοίνωσε τη δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου πρωτοποριακού αγώνα επί κοντώ με τρεις από τις καλύτερες γυναίκες άλτριες, ανάμεσα στις οποίες και η κατερίνα στεφανίδη.

Στη συνάντηση μετείχαν οι αθλητές: Μετά από μία δύσκολη χρονιά, η κατερίνα στεφανίδη δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου πήραν την πρώτη και την δεύτερη θέση αντίστοιχα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο βερολίνου και μετά την απονομή, μίλησαν στην κάμερα της ερτ κάνοντας πλάκα για τη σχέση τους! Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου προκρίθηκαν στον τελικό του άλματος επί κοντώ των ολυμπιακών αγώνων, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε από την άλλη, στα 4.40 έμεινε η ελένη πόλακ, καθώς είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.55. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης. Για τέταρτη φορά η κατερίνα στεφανίδη πήρε το διαμάντι στο diamond league. Το κοντάρι, ο πήχης, η μαγνησία, η λαβή. «διαμαντένια» η κατερίνα στεφανίδη (photos+video). Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (world athletics) ανακοίνωσε τη δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου πρωτοποριακού αγώνα επί κοντώ με τρεις από τις καλύτερες γυναίκες άλτριες, ανάμεσα στις οποίες και η κατερίνα στεφανίδη. Το ασημένιο πήρε η αμερικανίδα σάντι μόρις με το ίδιο ύψος και το χάλκινο η νεοζηλανδή ελίζα μακ κάρτνεϊ με 4.80μ. Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Η βροχή δυσκόλεψε τις αθλήτριες με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τη διακοπή του αγωνίσματος και να δίνουν το εισιτήριο σε 15. Με άλμα στα 4,85, στο επί κοντώ, μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας.

Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Για τέταρτη φορά η κατερίνα στεφανίδη πήρε το διαμάντι στο diamond league. Το ασημένιο πήρε η αμερικανίδα σάντι μόρις με το ίδιο ύψος και το χάλκινο η νεοζηλανδή ελίζα μακ κάρτνεϊ με 4.80μ. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου προκρίθηκαν στον τελικό του άλματος επί κοντώ των ολυμπιακών αγώνων, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε από την άλλη, στα 4.40 έμεινε η ελένη πόλακ, καθώς είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.55. Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ.

«Σούπερ Κατερίνα» - Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το ...
«Σούπερ Κατερίνα» - Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το ... from www.fortunegreece.com
Κατερίνα στεφανίδη, ολυμπιονίκης του στίβου στο άλμα επί κοντώ: Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Και μια και η κουβέντα πήγε στους κανονισμούς να ξέρετε πως ο αθλητής όταν ξεκινάει το άλμα του έχει το δικαίωμα να σταματήσει και να επιστρέψει στην άκρη του διαδρόμου, αρκεί να μην έχει ακουμπήσει το στρώμα. Στους αιθέρες του ρίο ντε τζανέιρο, η κατερίνα στεφανίδη έδωσε «ραντεβού» με την πιο λαμπρή διάκριση της, μέχρι τώρα, καριέρας της: Η απονομή χρυσού μεταλλίου στην κατερίνα στεφανίδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου 2016 στο άμστερνταμ *. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο, κατερίνα στεφανίδη, κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο για την ελλάδα στη διοργάνωση στο άλμα επί κοντώ. Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία. Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής.

Οι δύο ελληνίδες πρωταθλήτριες πέρασαν τα 4.55μ.

Χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν. Ο πολιτικός κόσμος για τον ελληνικό θρίαμβο στο άλμα επί κοντώ. Στίβος · άλμα επί κοντώ γυναικών. Δεύτερη η στεφανίδη και τρίτη η κυριακοπούλου στο μπέρμινχαμ. 4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Η κατερίνα στεφανίδη, γεννημένη τον φεβρουάριο του 1990 είναι χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου με άλμα στα 4.55 μέτρα έκλεισε θέση για τον τελικό της πέμπτη (13:20 ώρα ελλάδος) όπου θα γίνει μεγάλη μάχη. Ηταν το 6ο μετάλλιο της ελλάδος στους 31ους. Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (world athletics) ανακοίνωσε τη δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου πρωτοποριακού αγώνα επί κοντώ με τρεις από τις καλύτερες γυναίκες άλτριες, ανάμεσα στις οποίες και η κατερίνα στεφανίδη. Το κοντάρι, ο πήχης, η μαγνησία, η λαβή. Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Η απονομή χρυσού μεταλλίου στην κατερίνα στεφανίδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου 2016 στο άμστερνταμ *. Η βροχή δυσκόλεψε τις αθλήτριες με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τη διακοπή του αγωνίσματος και να δίνουν το εισιτήριο σε 15.

Στίβος · άλμα επί κοντώ γυναικών. Χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Τη 2η θέση κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη και την 3η η νικόλ κυριακοπούλου στο άλμα… το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του… Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο, κατερίνα στεφανίδη, κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο για την ελλάδα στη διοργάνωση στο άλμα επί κοντώ. Δεύτερη η κατερίνα στεφανίδη στο continental cup.

Κατερίνα Στεφανίδη: γιατί δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ...
Κατερίνα Στεφανίδη: γιατί δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ... from www.oraiokastro24.gr
Η κατερίνα στεφανίδη ολοκλήρωσε ικανοποιημένη και ανακουφισμένη τον πρώτο της… κορονοϊός: Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου με άλμα στα 4.55 μέτρα έκλεισε θέση για τον τελικό της πέμπτη (13:20 ώρα ελλάδος) όπου θα γίνει μεγάλη μάχη. Και μια και η κουβέντα πήγε στους κανονισμούς να ξέρετε πως ο αθλητής όταν ξεκινάει το άλμα του έχει το δικαίωμα να σταματήσει και να επιστρέψει στην άκρη του διαδρόμου, αρκεί να μην έχει ακουμπήσει το στρώμα. Σε πολύ καλή κατάσταση απέδειξε ότι βρίσκεται η κατερίνα στεφανίδη, η οποία συμμετείχε στο diamond league ρώμης. Κρίθηκε η πρώτη θέση στο επί κοντώ των ανδρών, με τον εμμανουήλ καραλή (απόλλων πύργου) να είναι εκείνος που κατέλαβε την πρώτη θέση. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει. Η απονομή χρυσού μεταλλίου στην κατερίνα στεφανίδη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου 2016 στο άμστερνταμ *. Σε έναν συγκλονιστικό τελικό στο άλμα επί κοντώ η κατερίνα στεφανίδη κερδίζει το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα.

Κατερίνα στεφανίδη, ολυμπιονίκης του στίβου στο άλμα επί κοντώ:

Για τέταρτη φορά η κατερίνα στεφανίδη πήρε το διαμάντι στο diamond league. Τη 2η θέση κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη και την 3η η νικόλ κυριακοπούλου στο άλμα… το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του… Το κοντάρι, ο πήχης, η μαγνησία, η λαβή. Μετά από μία δύσκολη χρονιά, η κατερίνα στεφανίδη δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Την πρόκρισή τους στον τελικό του άλματος επί κοντώ πανηγυρίζουν οι κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου. Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…) Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία. Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ. Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην κατερίνα στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ γυναικών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η χρυσή ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, έκανε εξαιρετικά άλματα στις βρυξέλλες και πέρασε τα 4. Οι δύο ελληνίδες πρωταθλήτριες πέρασαν τα 4.55μ. Σε πολύ καλή κατάσταση απέδειξε ότι βρίσκεται η κατερίνα στεφανίδη, η οποία συμμετείχε στο diamond league ρώμης. Κατερίνα στεφανίδη, ολυμπιονίκης του στίβου στο άλμα επί κοντώ:

Και αυτό επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ (6/9) όταν κατάφερε να γράψει ιστορία στο diamond league κατερίνα στεφανίδη. Και μια και η κουβέντα πήγε στους κανονισμούς να ξέρετε πως ο αθλητής όταν ξεκινάει το άλμα του έχει το δικαίωμα να σταματήσει και να επιστρέψει στην άκρη του διαδρόμου, αρκεί να μην έχει ακουμπήσει το στρώμα.